Anti-Twin   Verzioni 1.8
Gjej dhe Fshij Skeda Duplikate ose Foto të ngjashme


Krahaso Skedat (File) bajt për bajt sipas Dëshires (përmbajtja e Skedës)
Kërko Skeda me Emër të njejt apo të ngjashëm
Krahasimi i Fotove në Bazë të pikave (Pixel), si p.sh. Kërko Foto të ngjashme

Program i lirë për Përdorimin Privat


Anti-Twin është një Program i vogël, që Krahason Skedat, dmth. kërkon Shtëpizën mbas Skedave Duplikate apo të Ngjashme. Duplikatet e gjetura keni mundsi tani të largoni në Kosh Letrash apo të Fshini direkt, kështu që tani Lironi vend në Shtëpiz.

Keni mundsi të zgjidhni Opcione të ndryshme për kërkimin e Skedave: Krahaso mbas Emrave, ose Krahaso mbas përmbajtjes, ose Krahaso Fotot mbas pikave.

Anti-Twin përshtatet shkëlqyeshëm, si p.sh. në një Broshur (Folder) të gjej dhe fshij Duplikate MP3 ose Foto, që keni shkarkuar (Download) nga Interneti.
Keni mundsi edhe në një rrjetlidhje (Network/Server) të Kompanis të kërkoni Depozita kaotike të Puntorve, si p.sh. kopje të Skedave si Rezervë e tepërt.

Anti-Twin është Program i lirë dhe ka Gjuhën Shqipe me Program Sipërfaqe.
Përparsia e Sistemit: Windows® 98, ME, NT 4, 2000, 2003, XP, Vista.

Shkarko: AntiTwin_Setup.exe (vetëm 700 kb)

Installimi: Shkarkimi i Skedës është një Strukturë (Setup) me të cilën Anti-Twin kopjohet në Kompjuterin tuaj dhe vendoset një rilidhje në Desk. Nëse nevojitet keni mundsi të Instaloni Anti-Twin në një USB-Stik dhe nga aty të Startoni (Stickware/PortableApps).

Për më shum Informacione, shikoni ju Lutem edhe Kryefaqën (Homepage) Angleze ose Gjermane.


Përkthimi në Gjuhën Shqipe
Muhamet Hoxhaj